MENU
Standaard zijn onze aankomst/vertrekdagen de maandag en vrijdag. Andere dagen in overleg.

Privacyverklaring

Stee aan Zee, gevestigd aan Oostkapelseweg 32 4353 EJ Serooskerke, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.steeaanzee.nl
Oostkapelseweg 32
4353 EJ Serooskerke
+31 118 591607

J.H. Spaans is de Functionaris Gegevensbescherming van Stee aan Zee. Hij is te bereiken via info@steeaanzee.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Stee aan Zee verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@steeaanzee.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Stee aan Zee verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Stee aan Zee analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– Stee aan Zee volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
– Stee aan Zee verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Stee aan Zee  gebruikt uw gegevens niet voor automatische besluitvorming (zoals profiling).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Stee aan Zee bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: alle personalia > bewaartermijn: 10jaar

Delen van persoonsgegevens met derden
Stee aan Zee verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Stee aan Zee blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Stee aan Zee gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Stee aan Zee gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stee aan Zee en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@steeaanzee.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stee aan Zee wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Stee aan Zee neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@steeaanzee.nl

De huisjes zijn erg schoon en net opgeknapt. Heerlijke matrassen, goed geslapen!
Op het park zijn leuke speeltoestellen, de kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad, genoeg te doen!
Het park ligt vlakbij het strand, wel met de auto.
Erg leuk om vandaar uit Middelburg te bezoeken, prima te doen.
Ook zijn wij wezen zwemmen in Domburg, aanrader!

Geweldig leuk verblijf elk jaar gaan we hier terug. zelfs 2018 gaan we hier nog 1 keer heen en zeeland is zo mooi dat we er eindelijk zelf gaan wonen! Zeer gastvrij en hele lieve mensen! Ga zo door jullie verliezen ons als vaste klant maar er zal familie en vrienden voor in de plaats komen.

Schitterend ruim huis met plek genoeg voor 8 volwassenen en 6 kinderen tussen 0 en 7 jaar.
Schoon, genoeg servies en alles zag er nieuw uit. Vooral de ruimte voor zoveel personen sprak me aan. Goede bedden inclusief lakenpakket.
Minpuntje...het weer. Speeltuin was erg nat maar hier heeft de verhuurder geen invloed op.
Kleinschalig park, mooie rustige ligging

Centraal gelegen, vlakbij de mooie stranden van Domburg en Oostkapelle. Het park Stee aan zee is keurig verzorgd. Ook de beheerders zijn vriendelijk en gastvrij. Zeker een lokatie om nog eens terug te komen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.

De communicatie mbt tot het huren verliep uitstekend. Ook daarna verliep de communicatie vlot.Het huis dat we hadden gehuurd (de Zilvermeeuw), is zeer modern ingericht en van alle gemakken voorzien. de kamers zijn functioneel en het sanitair is state of the art en voldoet uitstekend aan de hedendaagse wensen. De keuken is modern en voorzien van alle comfort. Kinderen kunnen onder oog toezicht heerlijk spelen in de daarvoor aangelegde speeltuin die centraal in het midden van de vakantie woningen is aangelegd. De zee is binnen redelijke tijd bereikbaar en Serooskerke is een goede plek om uitstapjes naar andere plaatsen te maken. Kortom een aanrader die je hoog op je agenda moet zetten als je op zoek bent naar een lang weekend, midweek of week.

Centraal gelegen, vlakbij de mooie stranden van Domburg en Oostkapelle. Het park Stee aan zee is keurig verzorgd. Wij hadden een vakantiewoning voor 14 personenen gehuurd. Een prachtwoning met alles erop en eraan. Kortom zeer compleet voor een onbezorgd lang weekend. Ook de beheerders zijn vriendelijk en gastvrij. Zeker een lokatie om nog eens terug te komen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.

Gratis wifi

Autovrij

Grote speelweide

Honden welkom

Centraal gelegen

Niet roken